Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 20/08/11 Ultramarató de l'Ebre, 40,3 km

Després de dubtar i dubtar, fer-me un munt de plantejaments, parlar amb amics, donar-hi voltes, voltes i més voltes a l'assumpte, des del passat dia 11, estic inscrit amb el dorsal número 8, en  la primera edició de l'Ultramarató de l'Ebre, de 40,3 km, casi res, si fossin en bici, corrent o caminant, serien relativament fàcils de fer, en aquesta ocasió, són nedant.
Tinc un munt d'inquietuds, que no es resoldran, fins el moment de la veritat, sé que són 40,3 km, acompanyat en tot moment per un caiac, sé que es riu avall, de Xerta a Deltebre, amb corrent a favor, però com explica en Robert Mayoral, quan més cansats estem, menys corrent, més algues que ens ho posaran difícil, comenta que si entra vent, serà nedar a contra corrent, sigui com sigui hi aniré, no hi ha qui ho pari.
L'intenció és fer-ho, però si no ho aconsegueixo no passa res, no és una disculpa abans d'hora, simplement, sóc sincer, em costarà molt, penso donar-ho tot,  sóc conscient de les meves limitacions i de les meves possibilitats, penso que és millor naufragar que no embarcar-se en una aventura com aquesta. Quan el cos no pugui més, tiraré de cap, quan el cap digui que pari, escoltaré el cor.
48 hores he tardat a decidir-me, com diria  el meu bon amic Pere,  juga fort que la vida és curta, per això aposto per mi, no sabeu l'increible força que dóna la il·lusió, és un gran motor de vida, un meravellós motiu per llevar-se cada matí.
L'informació de la primera edició de l'UltraMarathon del Ebro, el podeu trobar en bloc del seu organitzador, Daniel Leiva, a qui he d'agrair que em deixi participar.

Entrades relacionades:
19/08/11 Ultramarató de l'Ebre. Pròleg
20/08/11 Ultramarató de l'Ebre. Crònica
23/08/11 Ultramarató de l'Ebre. Més cròniques
06/09/11 Ultramarató de l'Ebre. Fotos 

Comentaris

  1. Quim recorda que son 40,3 Km,no et passis de l'arribada, no t'hagin d'anar a buscar al mar jja ja!!
    Qui ho diria, no fa ni 2 anys tot just aprenies a nedar......es increible.
    Molt bon repte!! i a pasar-ho molt i molt be!!
    Ens veiem.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Pere, mira que si arribo al mar, torno nedant fins a casa.. jejeje.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!