Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/08/11 Reeducació postural global

Fa un parell d'anys, que faig asiduament, ús del mètode RPG (reeducació postural global), com a part de l'entrenament, de preparació i de recuperació, és un sistema de rehabilitació postural que es fonamenta en els principis anatòmics, fisiològics i biomecànics a partir de l’estirament de totes les cadenes musculars de l’organisme. 
Aquest mètode permet reequilibrar el sistema múscul-esquelètic de l’organisme millorant la postura i evitant possibles dolors d’esquena.
S'ha de fer de mans d'un bon professional, com els de Fisio Active, aprofito per  complementar-ho amb estiraments a casa.
A més de tenir una millor higiene postural, aconsegueixo millorar la capacitat pulmonar, braços i cames no es carreguen tant, el cos té més elasticitat, més equilibri i una part fonamental, és la presa de consciència del propi cos.
Tots sabem que una bona preparació, és la clau de l'exit, en l'esport en general i sobretot en els de llarga distància, per això és important preparar el cos, no només amb entrenaments específics i millorant la massa muscular, una part important, és donar-li eines preventives, com la reeducació postural.
+ info al web de l'associació espanyola d'RPG

Entrades relacionades:

Comentaris