Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/08/11 Volta del Serrà. Crònica d'un voluntari i fotos

La Volta del Serrà, és una prova divertida que organitza a Sant Feliu de Guíxols, el Club Aquàtic Xaloc, en la seva sisena edició i comença a crear escola, es desenvolupa en un recorregut d'anada i tornada, per completar uns 7.000 metres, a relleus un neda i l'altre en el caiac, tants canvis com es vulgui, hi ha estratègia, compenetració i molta diversió.
Estar a l'avituallament final d'una competició, té el seu que, si a més veus les cares en el moment de l'arribada, pots observar i aprendre molt.
Veure com les cares d'esforç, un cop passen l'arc, es transformen, a l'instant en alegria desfermada, mirades de complicitat cap al company/a amb qui han compartit l'aventura, abraçades de manera espontània i comentari de la jugada. Pregunten com han quedat, temps, posició, tot i que no és el més important per ells.
Després, de manera automàtica, s'obren, els equips de dos que han competit junts, durant 7.000 metres, s'obren cap als altres, amb els que han compartit l'experiència, rivals vencedors o vençuts, és igual, importa que han gaudit junts.
Veus els amics i familiars, que esperen amb resignada paciència als competidors, per felicitar la seva gesta, independentment del resultat, són part imprescindible de la festa. Sempre he pensat que les proves organitzades, no deixen de ser la celebració col·lectiva, dels molts i durs entrenaments que hem de fer tots els atletes.
Gràcies al Josep Vidal, tenim un munt d'imatges. Àlbum de fotos
Classificació.
Àlbum de fotos


Entrada relacionada:
02/09/11 Volta del Serrà. Reportatge TV Costa Brava

Comentaris