Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/08/11 Travessia Tossa de Mar - Sant Feliu de Guíxols

Nedadors i tot l'equip que ho ha fet possible, moltes gràcies amics.
S'ha fet realitat la travessia nedant de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols, li tenia moltes ganes, sabia que ho podia aconseguir, però la distància imposa respecte. El Club Aquàtic Xaloc, la portada a terme, amb l'ajuda de gent del club i familiars, un luxe estar envoltat d'amics.
Sortida en grups, per anar molt junts, escortats per caiacs, el trànsit marítim és molt dens en aquestes dates, hi ha de mar plana a arrissada, poc vent de garbí, sembla una piscina, una gran piscina plena de vida.
Quina sort  nedar amb la Mireia, ens compenetrem a la perfecció, semblem un de sol, nedem pràcticament de costat, els 12 km, en els caiacs ens acompanyen la Desiree, l'Henar i l'Alfred, són suport, avituallament i animació, quin bon equip.
Tinc la sensació d'anar molt ràpid, de volar sobre la mar, el sol es reflecteix en el fons i la llum juga en les profunditats, tot un espectacle, noto com m'empeny cada braçada, el ritme és constant, no baixa, al contrari l'anem pujant, paulatinament.
Durant més de 8 km, hem tingut la punta de garbí, com a referència per anar en línia recta, hem clavat el rumb, al arribar-hi, venia el tros més mogut, apretem una mica, que ja ens queda poc, fem la tercera parada, just passat El Freu, es veu la platja on hi ha l'arribada, és un lloc que ens resulta molt familiar a tots, sentim que, un petit esforç més i ho tenim.
Em posso dret, miro el rellotge, 3h12'55", la nostra previsió més optimista era de 4 hores, la bona mar, el bon traçat ens han ajudat, parar el necessari, no més, també hi ha fet.
Aquest recorregut, l'he fet un munt de cops amb el caiac, avui al fer-ho nedant, em sentia a casa, nedàvem més oberts que algunes embarcacions, teníem la seguretat de l'equip. Durant tota l'estona, he estat molt i molt còmode, la mar em duia en braços i jo la duc en el cor.

Comentaris