Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/08/11 Travessia nedant a Sant Feliu de Guíxols. Crònica d'un voluntari

Sempre he pensat, que als que ens agrada participar en proves esportives organitzades, independenment siguin pagant o no, hem de retornar aquest "favor" i col.laborar a muntar esdeveniments per altres atletes.
Aprofito a fer-ho en les competicions que muntem des del meu club d'entrenament, el Club Aquàtic Xaloc, en aquesta ocasió en la 38ª edició de la travessia nedant a Sant Feliu de Guíxols, degut als 25 km nedats el dia abans a l'Ebre, estava realment cansat i fet pols, però no hi ha excuses que valguin.
A les 7 del matí, ja estàvem muntant la logística,  lligant els últims petits detalls d'última hora, el temps va passar volant, entre les tasques i el munt d'amics que van anar venint, sense adornar-me'n, ja estava en el caiac, per enfilar la sortida.
Comença la travessia, no sé si els nedadors van molt ràpids o estic massa fos de braços, quins 1.100 metres més llargs, a la que tothom està encarrilat, amb l'ajuda de la Claudià i en Pep, del Kayak Center Guíxols, ja em puc relaxar una mica més, tinc l'honor d'acompanyar a l'últim, a més la conec, la Carme, que havia saludat, abans de començar, va nedant, no hi ha ni ombra de negativitat, té molt clar que ho farà, al seu ritme, m'encanta!!!
Arribada i tornem a començar, aquest cop amb la curta, d'uns 500 metres mal comptats,  la distància és menor, però l'esperit de superació dels nedadors no, veure gent que lluita contra els seus límits, siguin els que siguin, més petits o més grans, és una gran font d'inspiració personal, cara a afrontar els meus propis reptes.
Classificació.

Comentaris