Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/08/10 Travessia de L'Escala

Quina travessia més ben muntada, aquest es el titular, bona organització, han pensat en tot, xip per tenir temps exactes, bosses per guardar els nostres efectes personals, mentre nedàvem, ens han portat amb l'embarcació de la foto al punt de sortida, entrepà, coca-cola, fins i tot a l'informació de la cursa, ens deien on podíem aparcar, un 10, els del Club Natació Cargol, es mereixen un 10.
Hi havia dues distàncies la llarga de 2.200 i la curta de 600 metres, aixis ha pogut participar tothom que ha volgut
He fet la de 2.200 metres, hi havia una mica de tramuntana i onades que m'han molestat bastant a partir dels 1.200, sense neoprè, no sóc ningú, com le trobat a faltar, ajuda a dissimular la poca tècnica que tinc, a més, m'hi sento molt còmode.
Els amics del Xaloc, tenen la bona costum de fer bons resultats, sóc l'ovella negra, la Sònia, primera de categoria en la cursa de 600, la Mireia cinquena en categoria en la 2.200, la Sandra, que no havia pogut entrenar gaire, a fet la de 600 sense defallir, en Mark, primer de categoria de 2.200, felicitats a tots quatre.
Ha estat una bona ocasió per trobar els amics de neda el món, m'ha fet il.lusió trobar a l'Eva, la que sempre està a tot arreu, la que ens anima a tots, a més d'animar-nos, ha fet la travessia de 600, tal com estava el mar, es tot un merit.
Quan ja repartíem els premis, arribava l'últim participant un home de més de 60 anys, que ha fet la llarga, crec, amb un temps d'unes 2 hores i mitja +/-, quan sigui gran espero ser com ell, no per velocitat, que tampoc m'importaria massa, sinó per esperit de superació, quin crack, te tota la meva admiració.
Ens hi veiem a l'edició del 2011.

Comentaris