22/08/10 Bateig de caiac

Sortir a gaudir del mar amb el caiac, es preciós, poder-ho fer amb bons amics es memorable.
Sortida d'iniciació en el caiac, a més en el tancat del Bernat i l'Andreu, amb la companyia inicial de la família Alsina, la Laura, la Maria, la Carme i el Pere, que ens han acompanyat en l'inici, ells han fet un recorregut més curt.
Amb el Bernat i l'Andreu, just 7 dies abans estàvem a 2.853 metres i ara a 0 metres, quin contrast, crec que els empatxat de coneixements del que es un caiac i com es governa, tenia tantes ganes que ho visquessin, només amb l'intenció que el gaudissin, a mi desde el primer dia em va enganxar, el caiac, es diversió, tranquilitat, es viure el mar sentat en ell i gronxat per les seves onades.
Ara no es millor moment per disfrutar del caiac, molta embarcació estressada, les cales semblen una exposició de barques, a veure qui la te més gran, però per contra, per fer un tastet, si, per contrast, per imaginar com són els raconets de la costa brava a la tardor, quan només hi ha la gent del mar de sempre, els que van tranquilament i et saluden, els pescadors amb qui intercanvies impressions, companys d'afició que et són desconeguts, però al mateix temps, molt propers.
Després la millor part, a comentar la jugada al voltant d'una taula, fa molt temps, un company de feina em va dir, lo bo de la vida, es un dinar amb amics, quanta raó.

2 comentaris :

  1. Amic Quim, ets un molt bon "cizerone". I l'experiècia absolutament recomanable, Repetiré, segur. Només una condició. Sigues sent com ets.
    Una abraçada,
    Andreu i Bernat

    ResponSuprimeix
  2. Moltes gràces Andreu i Bernat, amb gent com vosaltres es pot anar a la fi del món i més enllà.

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per comentar!