Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/08/10 Bateig de caiac

Sortir a gaudir del mar amb el caiac, es preciós, poder-ho fer amb bons amics es memorable.
Sortida d'iniciació en el caiac, a més en el tancat del Bernat i l'Andreu, amb la companyia inicial de la família Alsina, la Laura, la Maria, la Carme i el Pere, que ens han acompanyat en l'inici, ells han fet un recorregut més curt.
Amb el Bernat i l'Andreu, just 7 dies abans estàvem a 2.853 metres i ara a 0 metres, quin contrast, crec que els empatxat de coneixements del que es un caiac i com es governa, tenia tantes ganes que ho visquessin, només amb l'intenció que el gaudissin, a mi des de el primer dia em va enganxar, el caiac, es diversió, tranquilitat, es viure el mar assegut en ell i gronxat per les seves onades.
Ara no es millor moment per disfrutar del caiac, molta embarcació estressada, les cales semblen una exposició de barques, a veure qui la te més gran, però per contra, per fer un tastet, si, per contrast, per imaginar com són els raconets de la costa brava a la tardor, quan només hi ha la gent del mar de sempre, els que van tranquil·lament i et saluden, els pescadors amb qui intercanvies impressions, companys d'afició que et són desconeguts, però al mateix temps, molt propers.
Després la millor part, a comentar la jugada al voltant d'una taula, fa molt temps, un company de feina em va dir, lo bo de la vida, es un dinar amb amics, quanta raó.

Comentaris

  1. Amic Quim, ets un molt bon "cizerone". I l'experiècia absolutament recomanable, Repetiré, segur. Només una condició. Sigues sent com ets.
    Una abraçada,
    Andreu i Bernat

    ResponElimina
  2. Moltes gràces Andreu i Bernat, amb gent com vosaltres es pot anar a la fi del món i més enllà.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!