Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/08/10 Travessia de Sant Feliu de Guíxols

En aquesta ocasió, no tocava nedar, sinó ajudar en la travessia de Sant Feliu de Guíxols, organitzada, pel club amb el que entreno, el Club Aquàtic Xaloc.
Preparar l'arribada, muntar les tanques, preparar material, etc, amb els companys d'entrenament, ha estat divertit.
La part més maca i alhora la que més respecte em feia, potser pensareu que es una xorrada, però guiar la cursa amb el caiac i fer el seguiment per mi es una responsabilitat, com a practicant de competicions varies, se que a vegades tot i possar-hi molta bona voluntat, hi ha gent que més que ajudar en el moment de la veritat, fa més nosa que servei.
Quan l'àrbitre ha tocat el xiulet d'inici, el cor se m'ha exaltat, a guiar el primer, prou aprop perquè marcar bé el camí, prou separat per no molestar, guiatge fins a l'arribada, tornada enrere a fer de gos d'atura, que no es surti ningú del camí, a recollir les ovelles perdudes; cap a la cua, a fer d'escombra, tantes vegades he estat i estaré l'últim, que aquesta es la funció que més m'agrada, m'hi sento identificat, arribada a la platja, amb lo detallista que sóc. ja anava pensant tot el que podia haver fet millor, al desembarcar, uns dels àrbitres em diu que molt bé, que bona feina, que ben guiats, ostres, m'ha llegit el pensament, quin pes m'ha tret de sobre, tot i que segueixo pensant que podia haver-ho fet millor en alguns aspectes, m'agrada haver contribuït a que un munt de persones, s'haguessin divertit participant en la travessia.
Enhorabona a tots els companys del club per resultats obtinguts, ja siguin com a un bon lloc en la classificació, com una bona marca personal o com simplement haver gaudir d'una bona jornada de natació al mar.
Àlbum de fotos

Comentaris