Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14-15/08/10 Certascan

Petit tastet, d'alta muntanya i del recorregut de la porta del cel, ruta circular, sortida del poble de Tavascan, pujada al pic de Certascan de 2.853 metres, fent nit al refugi de Certascan i retorn a Tavascan pel camí de Lluri, uns 28 km, amb uns 3.600 metres de desnivell acumulat, que em fet en 10h30', en dos dies, caminant, sense córrer.
És encisador i dur a parts iguals,, les fotos parlen per si soles, he tingut la sort, de poder-ho fer amb amics, el Bernat i l'Andreu, que van fer el circuit sencer el mes de juliol.
He viscut l'alegria de fer un cim, l'angoixa de veure com s'acosta la boira, l'expectativa d'una previsió de mal temps, l'estada en un refugi d'alta muntanya, compartir taula amb desconeguts, que et són familiars per la manera de veure i viure la muntanya, un munt d'experiencies enriquidores.
Fer el cim, tot i que 2.853 metres d'altura, juntament amb un camí sense grimpades, ni excessiva dificultat tècnica, per molts muntanyencs, no deu ser massa res, però per algú, a qui les alçades, el fan patir, la sensació de tenir un peu a menys de 10 centímetres del no res, es fa dur, penso que les pors estan per encarar-les i fer-les fora, per això faig aquestes coses i d'altres, no es falsa modèstia, ni busco cumpliments, l'únic que vull dir que si vols superar els temors que ens empresonen el cor, s'ha de lluitar i si ho fas amb prou ganes es pot aconseguir tot, per mostra un botó.
De cada repte, més petit o més gran, es igual, en surten un munt de noves idees, propostes, algunes que mai podré fer, d'altres que ja tenen data, fer realitat un petit somni, em fa somiar de nou, encara amb més il.lusió.

Comentaris

  1. Ei! Enhorabona per haver assolit el repte! Per si t'interessa:
    http://www.feec.org/Activitats/expedicions/everest25.php

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Carme, molt bona iniciativa la commemoració, però per dates ho tinc compromes, que sino, hi anira de cap

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!