Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/08/10 Caiac Garvet-Banyuls i rescat aeri.

Que bé poder fruir de navegar amb el caiac, et deixa viure el mar de ben aprop, en aquesta ocasió he sortit amb l'Eduard Marques, caiaquista i coeditor del bloc de la mardamunt.
Al ser 8 d'agost, en plena època de vacances, em decidit sortir de la platja de Garvet (Llançà) i anar cap a nord, ha estat tot un encert, a la part francesa del recorregut, poques embarcacions, a més les que trobàvem no anaven estressades. com acostuma a passar per aquestes dates.
Desprès de 4 anys d'anar en caiac, he fet servir una embarcació amb timó, com enllamina, que còmode, sobretot quan com avui, el mar està pla, amb una mica d'onada, m'ha donat la sensació de no ser tant pràctic, l'estat de la mar no ha passat de marejol i tampoc ho he pogut comprovar.
De tornada parada a Portbou a fer terraseta i vermutet, seguim navegant, a Colera, trobem un accident,
una noia que estava enfilada a l’espadat de Colera conegut com els esculls d’en Rafel, ubicats a la punta de l’Escala, ha caigut i ha quedat malferida. equips d'emergència, mossos, bombers, rescat amb helicòpter, quin desplegament, espero no necessitar mai aquests cossos, però quina sort saber que hi ha gent que vetlla per nosaltres, al acabar el rescat, me quedat amb un detall, hi havia un home dels serveis mèdics, que ha hagut de tornar a pujar per on devia haver baixat, cap a l'ambulància, el recorregut era una mica tècnic, pas del tipus aeri, per com es movia, no ho passat massa be, la tècnica de muntanya no era lo seu, tot i això havia baixat a socórrer el ferit, realment hi ha gent que es d'una altre pasta, d'aquella que es capaç d'anar on calgui, per ajudar a qui ho necessita.
Em fet un ple al quinze, mar ideal, tramuntana la justa per no passar massa calor, poques embarcacions estressades, aquest trajecte d'uns 30 km, entre anada i tornada, han estat unes 5 horetes de paleig, altament recomanable, més tranquil, per l'època que estem, que moltes parts de la costa brava.
 

Comentaris

  1. Superxules las fotos Quim, les imatges son molt macas, m'agradaría algún cop fer aixó del caiac, de moment farem la Volta del Serrá, jejeje. Enhorabona.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Rafa, si que es xulo, es viure el mar sense presses, sense motor, sense angoixes....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!