Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/08/10 Sables 2011???

El proper dia 8 de setembre, s'obren les inscripcions per anar a Sables, pel 2011. Tinc moltes ganes de fer una prova d'aquest tipus, per distància, 250 km per etapes, per ubicació, desert i per filosofia, autosuficiència.
M'havia fet el plantejament que el 2011 podria ser la data escollida, però no serà, per diferents motius, de ganes no me'n falten, més aviat al contrari, penso que les coses s'han de fer ben fetes, tot te el seu moment, que no només es important l'objectiu final, sinó que igual o més important es el camí fet per aconseguir-ho.
La forma física i la mentalitat, la tinc apunt, però un cop decideixi de fer una prova d'aquest tipus, sigui Sables, Trans 333 o alguna altre d'aquest estil, vull agafar-me l'any abans per fer una preparació especifica, vull fruir dels petits detalls, gaudir cada entrenament, preparar-ho tot a consciència, no vull que sigui una competició més, en que et poses una mica nerviós els dies previs, vull viure-la a tope.
Apart, siguent objectiu i realista, aquesta cursa la faré una vegada a la vida, per logística i cost, perquè hi ha moltes coses a fer, potser perquè toco molts pals, potser perquè cada dia surten coses noves, potser perquè penso que es millor fer de manera regular coses noves, que no fer molt bé les coses de sempre.
Els grans objectius pel 2011, ja els tinc definits, a falta de lligar alguna inscripció, tampoc es queden curts.
Desert, tard o d'hora ens mirarem als ulls.

Comentaris

  1. Tens bona filosofia, bona manera de pensar, na fent... A vegades és millor disfrutar preparant el repte que el mateix repte en sí, tot i que aquest segurament seria per disfrutar-lo en ell mateix. Veig que no pares, això és bona senyal.

    ResponElimina
  2. Estem d'acord amb la manera de fer, per mi l'important es guadir fent el que faig, sigui competint, entrenant o preparant els reptes.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!