Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/02/21 Nou blog: AutoPublicarme

Captura pantalla blog autopublicarme.com
AutoPublicarme neix com a un projecte d'aprenentatge. I com va dir Ciceró: si vols aprendre, ensenya.

Ensenyo tot el que après sobre autopubicar un llibre. El que vaig haver d'assimilar perquè surtis a la llum la meva primera obra, Aprenentatges de llarga distància. I tot el coneixement que vaig recaptant, per la publicació del segon, que està en procés d'escriptura. Espero que el pugui estar a les vostres mans a finals d'aquest 2021 o principis del 2022.

La temàtica és específica, ho explico mitjançant guies. Des dels conceptes bàsics, opcions per imprimir, com i a on promocionar una obra a internet, recursos gratuïts i com fer una campanya de finançament a Verkami. Actualment estic acabant de dotar de contingut, la guia sobre l'estructura interna d'un llibre. Mentre en preparo més. En el moment d'aquest escrit, hi ha 92 publicacions en el blog.

Està escrit en castellà, per obrir més el ventall a qui arribar. M'hagués agradat fer-ho amb anglès, però no el domino prou per a fer-ho. A part, el que explico no és extrapolable a escala global, si a territori espanyol, per temes de terminologia i context legal.

Manté la línia de ser simple, menys és més i millor. No hi ha paràgrafs innecessaris. Ni textos llargs buits de contingut. Pretenc explicar les coses de manera entenedora i concisa. La intenció no és vendre serveis editorials. El propòsit és dotar d'eines, mitjançant el coneixement, per a prendre la millor decisió a l'hora de publicar un manuscrit.

UltraQuim.net, seguirà exactament com fins ara. Inclús els dies de publicació d'escrits, entre un blog i l'altre, estan intercalats, per a no coincidir de manera habitual. I així poder dedicar l'atenció que és mereix cada projecte en si. Com ara respondre els comentaris, promocionar l'article, etc.

Desitjo que sigui interessant, a continuació hi ha l'adreça del blog i de les diferents xarxes socials:
Blog: www.autopublicarme.com
Facebook: @autopublicarme
Twitter: @autopublicarme
Instagram; @autopublicarme

Comentaris