Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/02/21 Llibre: Carlos Soria. Alpinista

Llibre: Carlos Soria. Alpinista
Més que un llibre, una declaració d'intencions. D'una manera de fer, de liderar i de dur un gran projecte endavant. De perseguir un somni, sense oblidar d'estar despert. De veure a la pràctica els valors de la prudència, de la modèstia i de la responsabilitat. Del sentit de l'amistat i la família. De com no deixar-se endur per la fama.

El seu gran repte, fer els catorze vuit mils més alts del planeta. Veure el món des del sostre. Convertint-se en la persona de més edat en completar-ho. El llibre tracta dels primers dotze cims aconseguits i de la trajectòria vital que l'ha dut fins allà. Ara fa una setmana, el 5 de febrer, va fer els vuitanta-dos anys. I s'està preparant per pujar el Dhaulāgiri aquesta primavera, el que seria el seu penúltim cim.

Testimoni d'un temps passat. Veient com la il·lusió i les ganes feien desenvolupar l'enginy, per superar les adversitats, de poder tirar endavant aventures tan grans, com les que relata aquest llibre. Amb pocs mitjans i en moments complicats.

Alhora és colpidor. Cal no oblidar que els grans cims, amaguen grans tragèdies. Tragèdies que tenen el preu més car, vides humanes. En la seva part més amable, aquesta història és tot un exemple del que si vols i treballes molt intensament per aconseguir el teu propòsit, perseguir-lo és el millor premi.

Comentaris