Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 04/09/19 IronCasa'19 (IronMan casolà)

Aquest serà l'IronMan casolà, més casolà de tots els que he fet fins ara.
El recorregut de casa a casa. Des d'on visc, Sant Feliu de Guíxols, fins on sóc nascut, Llagostera.
És autogestionat, amb l'excepció del nedar, serà en solitari.
La natació serà a Sant Feliu de Guíxols, anar i tornar a primera hora del matí, fins a Cala Vigatà, per completar els 3,8 km.
El tram de bicicleta serà amb la btt, per les vies verdes de Sant Feliu de Guíxols fins a Llagostera i tornar. Fent 4 voltes, de 45 km +/- cadascuna, si falta algun quilòmetre, l'acabaré de fer repetint part del recorregut, fins completar els 180 km.
El tram de córrer, és el mateix que el de la bici, escurçant una mica el circuit, per a fer els 42.2 km, amb motxilla a l'esquena, amb el que pugui necessitar.
Els avituallaments, com no podria ser de cap altre manera, seran a Llagostera, a casa la mare. Hi faré tres parades, per esmorzar, dinar i sopar, els dos darrers àpats, consistiran en macarrons fets per la mare, especialment per l'ocasió.
A Sant Feliu, si tot va bé, només hi passaré a fer les transicions, els canvis de roba i equipació.
Calculo que el tram de córrer serà íntegrament de nit i l'última volta en btt, almenys en part, també.
No serà un repte ràpid. En part pel cansament acumulat per l'aventura en caiac i en l'altre part, perquè a casa la mare, les coses van a un altre ritme, al ritme del batec del cor. I sobretot, sobretot perquè anar ràpid no em motiva gens, em motiva la duresa de repetir el circuit cinc vegades, un circuit que faig quasi cada setmana i que no per vist, perd encant.
Alea iacta est


Escrit relacionat:
04/09/19 IronCasa'19 (IronMan casolà)

Comentaris