Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/09/19 Volta a Girona en btt. Dia 5: L'Estartit - Sant Feliu de Guíxols

No ho tenia previst, ni duc el track, deixar-se endur és part de l'aventura.
Canvi de ruta. Estic a L'Estartit i avui, acabo l'aventura a casa, a Sant Feliu de Guíxols. Tot i que hi aniré, passant per Girona ciutat, fent camí per la ruta del Ter. Per fer parada a Llagostera, i dinar amb la mare. Aquest regal de la vida, que és la mare, regal que gaudeixo tant com puc. Faré uns quaranta quilòmetres de més, l'arròs de la mare s'ho val.
Ahir a la nit, vaig descarregar el track al mòbil, perquè la ruta està marcada direcció cap al mar i jo vaig a l'inrevés. Sabent quina és la propera població, és molt fàcil de seguir, doncs estan indicades en les principals cruïlles. Només hi ha dues ocasions, que he de mirar mòbil.
Abans d'iniciar la jornada de pedaleig, cap a la platja. A veure com el sol s'alça majestuós, rere les Illes Medes.
El paisatge, resseguint el Ter, és una delícia, planer i ple de camps. Conreus de tots tipus, des de pomers, fins a menjar pel bestiar. Passant per pobles tranquils i amb encant. Encant només trencat, per un parell de gossos, que em venen a trobar de males maneres i amb moltes ganes de bordar, res que amb quatre crits, no es solventi.
Una vegada a Girona, a l'alçada de l'Hospital Josep Trueta, hi ha un raconet espectacular. On es pot escoltar i veure el riu amb tota la seva força. Un indret on aturar-se i gaudir-lo sense presses.
Enmig de la ciutat de Girona, em paro en el mateix punt on ho vaig fer, just fa quatre dies, el primer dia de l'aventura. Han passat tantes coses, tantes vivències, que sembla que hagin estat setmanes. Fer el que a un li apassiona, afegeix temps a la vida.
Segueixo fins a Llagostera, on paro a dinar. Bon aliments i millor companyia. Com a casa enlloc.
Emprenc de nou la marxa, sé que s'acaba. Estic fent el tram de via verda que més conec, i que faig pràcticament cada cap de setmana per anar a casa la mare, tot i així el gaudeixo amb ulls de primera vegada.
De nou a casa, després de pedalar, avui 98 quilòmetres, amb 414 metres de desnivell positiu. Acumulant 460,2 quilòmetres pedalats amb 4.842 metres de desnivell positiu.


Una aventura per emmarcar. Recorregut variat, descobrint part dels encants de la província de Girona i de la seva gent. 

Tots els escrits de l'aventura a: Volta a Girona en btt 2019

Comentaris