Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/07/19 Doble Transfronterera

La memòria en aquesta ocasió m'ha fallat. Recordava com el 2013, tal dia com avui, la vam nedar dintre d'una travessia organitzada i que el recorregut era molt xulo. Fals! És espectacular! Per sort gaudirem doblament del trajecte, fent anada i tornada. Portbou - Cerbere - Portbou.
Al poc de sortir de Portbou, la mar la tenim en contra. El sol, ens permet veure com les parets dels penya-segats s'endinsen en l'aigua, i observar la dansa de peixos i més peixos, que transmeten pau i serenor.
Al Cap de Cerbere, costa avançar, paro un moment per treure la càmera de fotos i m'adono que en res, em trobo uns metres més enrere la guardo sense fer foto i a nedar.
Una vegada a Cerbere, parada a la platja per beure i menjar, el que duem dins les nostres boies.
La tornada és més rapida i pràcticament d'una tirada. No aprofito en excés la mar a favor, pel desgast físic de l'anada. Aquest any, la tirada més llarga no ha arribat a 4.000 metres,  m'he centrat en preparar  el repte de l'Abril, els 200 km a peu i els de maig, la Pirinexus en btt i la Volta a Formentera a peu. I en la llarga distància tot té un preu, que cal pagar, en total són 7.616 metres, dels quals els últims mil em sobren. Tinc fons per fer això i més, però la falta d'entrenament es deixa notar en els braços.
La veritat, és que m'ho he passat pipa. Gaudint de fer el que m'agrada, en un entorn amb màgia i en bona companyia, la diversió està assegurada.
Track garmin connect

Comentaris