Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/07/19 Nedant amb lluna plena

Veure com el sol va marxant, com la llum mica en mica s'esvaeix i la ciutat es desdibuixa, mentre nedem, és una sensació intensa.
Amb en Sergi, des del 2014, que nedem alguna nit d'estiu, buscant la foscor, acompanyats per la lluna plena.
Tenim la mar entremaliada, onades que juguen amb nosaltres i nosaltres amb elles, sense més pretensió, que la de gaudir del moment.
Una vegada al Freu, pas entre roques de Sant Feliu de Guíxols, ens hi endinsem amb timidesa. Anem a contracorrent i gronxats per les ones que hi ha, pura diversió! amb un fons espectacular. Tornem de nou a passar pel Freu, per emprendre el camí de tornada, encara queda llum i una vegada dins, per mar que hi hagi, ens sentim a casa.
S'afegeixen a nosaltres la Mercè i en Joan, amb qui desfem camí fins a la platja, mentre la foscor va arribant i ho pinta tot de color fosc. Tot menys, la lluna, que està imponent i fa reflexes en la mar, per guiar-nos el trajecte cap a nosaltres mateixos.
Nedar sense veure el fons, té el seu encant. Evidentment, cal conèixer el trajecte, per no tenir sorpreses desagradables i anar amb sistemes de llum, que permetin que els altres en ubiquin en la nit.
Al no veure pràcticament res, amb el cap dins l'aigua. Un es pot centrar en sentir com el cos flueix, sentir com la calidesa de l'aigua ens mima i notar la dolçor de la sal, mentre les onades en acaronen. Una experiència que val molt la pena de viure.
Track garmin connect

Comentaris