Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/19 Novè aniversari del blog

Nou anys! Com passa el temps, aquest blog n'és testimoni silenciós i ple de paraules que parlen sensacions, reptes,  aventures i projectes.
A nivell personal, el que més m'agrada d'escriure un blog, a part que gaudeixo molt escrivint, és que m'ajuda a tenir  les coses clares. No és el mateix fer un repte que  explicar-lo, cal posar les idees en ordre i buscar els mots que transmetin el que he viscut. Sense exageracions, ni omissions que canviïn el significat. Alhora em serveix com a quadern de bitàcola, quan em cal, hi entro per buscar-hi experiències anteriors, d'aquesta manera el record és més intens i m'ajuda a reviure situacions, que la memòria sempre endolceix i recorda a mitges.
Aquest blog té una peculiaritat no buscada i que em fa molta gràcia, és que el dia de l'aniversari del blog és el dia del meu sant i el dia en que vaig activar el domini, que seria com el sant del blog, és el dia del meu aniversari, d'aquesta manera blog i autor celebrem les mateixes dates. 
Qui ho havia de dir, quan vaig començar aquest projecte, que tot el que he anat aprenent, al llarg d'aquest anys, acabaria escrit en un llibre, titulat Aprenentatges de llarga distància. Llibre que en breu, en un màxim de dues setmanes ja estarà publicat. Un llibre que sinó hagués estat per la difusió d'aquest blog, no hagués estat possible.
Queden molts escrits per publicar, amb aquesta hi ha 1.489 publicacions en aquest espai. El millor escrit, és com el millor repte, com la millor fotografia, sempre està per venir.
No puc deixar de donar-vos les gràcies, a vosaltres, a tots els que doneu sentit a aquest blog, sense persones que el llegissin no existiria. Quan vaig començar hi havia dies de zero visites i mesos que no arribaven al centenar. Actualment té centenars de visites diàries i inclús algun dia arriba al miler, tot gràcies a vosaltres. Moltes gràcies amics!

Comentaris