Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/19 Marató de la feina a casa

Quina millor manera de celebrar que és el sant d'un, que fent el que t'agrada. Així ho he fet!
Aprofitant que podia plegar abans de la feina, canvi de roba i en res, surto des de l'estació d'autobús, aprop d'on treballo, fins a l'estació d'autobús de Sant Feliu de Guíxols. Amb l'intenció de fer una marató a peu per les vies verdes.
Estem a 32'7 graus de temperatura ambient i fa una mica de vent, que refresca i alhora és el millor aliat per aconseguir una deshidratació, doncs al no tenir tanta sensació de calor, un no veu tant, per sort en soc conscient.
L'estratègia de les primeres hores, és no córrer més de 15 minuts seguits, caminar a intervals i no córrer sobre cap superfície dura, ja sigui vorera, asfalt o tram emporlanat.
Km 0. Girona. 16:46. Inicio el repte, en solitari, amb el menjar i demés a la motxilla, amb una gran dosi de ganes de passar-ho bé.
Km 9. Llambilles. Primer avituallament en ruta. Petit entrepà (mini). Les parades estan previstes en llocs amb ombra i on sé que hi ha una font. Les pauses duren el temps just, una vegada feta l'última queixalada, toca seguir.
Km 15. Cassà de la Selva. Fruits secs i barreta. Són una mica més de les set de la tarda, a partir d'aquí corro de manera continua, tot i seguir evitant les superfícies dures.
km 24. Llagostera. Petit entrepà. la calor comença a afluixar i la humitat puja, Del 27% al començar, ja estem a 64%, tinc la pell molla i així seguiré fins al final.
km 33. Font Picant. Em tinc que posar el frontal, la nit i la tranquil·litat m'envolten. La humitat ha pujat i es posarà al 80% en el tram que em queda.
Km 35. Santa Cristina d'Aro. Tercer petit entrepà i la motxilla ja pesa menys. Em sento molt bé i còmode. He dosificat bé l'esforç i puc córrer, a ritme anar fent, gaudint de les sensacions que m'aporta córrer en la serenor de la nit.
Km 42.9. Sant Feliu de Guíxols. 23:24. Acabo sencer i ben content, he gaudit fent bategar el cor ràpid, fent el que m'agrada, soc una persona molt afortunada de poder-ho fer.
Track garmin connect

Comentaris