Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 20/07/19 IronGuíxols'19 (IronMan casolà)

Nova edició del meu propi repte distància IronMan, en format casolà, en bicicleta de muntanya i en solitari. L'IronGuíxols.
Nedar, serà a primera hora, el sol aquest dissabte sortirà a les 6:32, vull aprofitar per nedar amb la tranquil·litat del matí. El recorregut serà sortir de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols, passar el Freu, pas entre roques, que tants reptes i tantes nedades  ha vist passar, tornar al punt de partida i fer una segona volta, fins completar els 3,8 km. El recorregut pot canviar en funció de l'estat de la mar i/o si hi hagués meduses. El pla B, és piscina, a la de Sant Feliu de Guíxols, on entreno habitualment, tot i que no obre fins a les 8:30.
El punt de transició serà a casa, res més còmode.
Pedalar, serà amb la bicicleta de muntanya, per les vies verdes. De Sant Feliu de Guíxols fins Olot i tornada, són uns 200 quilòmetres aproximadament, podria girar un cop arribes als 90 km al gps, per assolir així els 180 km d'una prova IronMan, però quedar-me a tant aprop de repetir, el que va ser el meu primer repte, seria lleig. El recorregut és principalment per pista, en molt bon estat i amb uns 1.200 metres de desnivell positiu.
De nou transició a casa, a Sant Feliu de Guíxols i a uns 250 metres hi haurà al punt de sortida.
Córrer, serà de nou per la via verda. Serà de nit, així la calor no em podrà jugar cap mala passada, una altre cosa la serà la son aliada amb el cansament. Ho faré en dues voltes, la primera, serà fins a Font Picant i intentaré que surtin, fent petits desviaments, un mínim de 25 km, si puc més, així la segona volta serà de més bon fer, serà resseguint el mateix camí, fent la meitat de la distància que resti i tornar, fins assolir córrer una marató, 42,2 km.
No és un repte ràpid, doncs és obert a trànsit. En el tram de bici, a més del que dugui a sobre, l'avituallament serà en establiments que trobaré tot fent la ruta. Seran un bon grapat d'hores, en que m'esforçaré, patiré i sobretot m'ho passaré bé, molt bé, fent bategar el cor ràpid.
Cròniques altres reptes distància IronMan casolans


Publicació relacionada:
20/07/19 IronGuíxols'19 (IronMan casolà). Primer intent 

Comentaris