Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura del 02 al 14/09/17 Volta a Catalunya en btt amb alforges

Fa anys que vaig comprar el llibre de Josep Insa Montava, Volta a Catalunya en btt. Es una guia de la volta perimetral a Catalunya en bicicleta tot terreny, estructurada en 26 etapes, fent un recorregut d'uns 1.300 quilòmetres. Quan el vaig adquirir no era mes que un somni llunyà, no havia fet encara cap sortida amb alforges, d'això fa 9 anys, com passa el temps, ara, després d'unes quantes rutes amb alforges, ha arribat el moment de fer-ho.
Tinc la limitació de fer-ho en tretze dies, es el que dona de si l'agenda i les vacances. No faré exactament el recorregut proposat en el llibre. De Sant Feliu de Guíxols a Castelldefels seguiré els tracks de cyclocat, es de mes bon fer que el gr-92 proposat per l'autor.
El sentit serà el de les agulles del rellotge, amb sortida des de casa, des de Sant Feliu de Guíxols.
A partir de Camprodon, segons el dia en que hi arribi, retallaré per anar directament cap a casa, en comptes d'anar fins el Cap de Creus, alhora no descarto fer mes canvis sobre la marxa.
Aniré amb tenda de campanya, si la meteorologia i les circumstàncies ho permeten alternaré càmpings amb acampada lliure. Ho faré amb la bicicleta de muntanya i per alforges duré un remolc de càrrega, que te mes capacitat i sobretot dona mes comoditat en la conducció de la bicicleta. Apart de l'equipació per dormir, hi duré estris de cuina, menjar i tot el que crec que puc necessitar per aquesta aventura.
Tot i que sempre calculo molt els detalls, tinc ganes de deixar-me endur per la ruta i gaudir l'experiència, potser canvio o retallo part recorregut, aniré fent, pensant únicament en el següent dia, per això només he planificat la ruta del primer dia, així aniré amb els braços oberts per rebre el que l'aventura em vulgui aportar.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris