Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/08/17 Talla't el cabell

No es un escrit per explicar que he fet un canvi de pentinat, es una porta a donar sentit al que fem.
El que he fet es tallar-me els cabells, que duia llargs des des fa uns quants anys, no em pregunteu el perquè, fa temps que hi donava voltes, ho he fet i ja està. En la meva vida, intento que les coses tinguin un sentit, un valor afegit, per exemple, dino un parell de vegades al mes en un restaurant que forma part d'un projecte per, a través de la inserció laboral, millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, per tallar-me els cabells he escollit donar-lo a mechones solidarios.
Es necessiten entre sis i quinze cues per fer una perruca. L´objectiu és elaborar perruques gratis per a les dones malaltes de càncer i així fabricar de nou un somriure en el seu rostre. Per poder donar-lo cal que la cua faci mes de vint centímetres, en el meu cas en feia 23.
En la seva pàgina web, hi ha la relació de perruqueries on es pot anar, a mes el tallat de cabells el fan a un preu simbòlic, 5 euros. També hi ha la possibilitat d'enviar-lo directament si ens el tallen en un altre lloc o el tenim guardat a casa. En el pitjor dels casos torna a créixer i haurem ajudat a algú a sentir-se mes bé.
Es un petit gest, no canviaré el mon, tot i que molts petits gestos si que el milloren.
Mes informació: mechones solidarios

Comentaris