Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/04/16 Tres grans reptes fets en 15 dies

Tres grans reptes, que m'han fet bategar el cor ràpid, en 15 dies.
 El dissabte 26/03, van ser les 12 hores pedalant, en un tram de carretera de 7,5 km, en el que vaig aconseguir pedalar 217 km.
El següent dissabte, el 02/04, va ser la mitja marató nedant, 21.100 metres en piscina de 25.
I finalment, el dissabte posterior, els 100 km de Calella, corrent i caminant en un tram de 2,5 km.
Ho planifico tot molt i alhora m'encanta afegir dificultats. En realitat tenia previst fer el repte de pedalar i el de córrer, el de nedar no ho sabia, el vaig decidir 12 hores abans de començar-lo, el divendres al vespre mentre feia cua a la caixa del super i mirava la previsió meteorològica al mòbil, veient la possibilitat de pluja el dissabte i les poques ganes de tenia de piscina, mentre esperava que em cobressin, li donava voltes a trobar motivació per nedar a piscina i vaig concloure que nedar una mitja marató, per temps és viable fer-ho dins l'horari que tenen les instal·lacions on entreno, el dissabte i és una distància prou llarga i dura, a nivell físic i mental, perquè valgui la pena d'intentar.
Ara toca centrar-me en fer muntanya, muntanya i després muntanya, per arribar el 27 de maig, amb el màxim de possibilitats per afrontar l'Ultra Trail Emmona de 129,54 km amb 10.194 metres de desnivell positiu i 20.388 metres de desnivell acumulat. Sinó l'aconsegueixo acabar no passa res, almenys arribaré en bones condicions per arribar els més lluny possible.

Comentaris