Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 02/04/16 Mitja marató a piscina, 21.100 m. nedant

Nedar mitja marató, 21.100 metres, en una piscina de 25 metres, per metres que un nedi i vegades que ho hagi fet, és tot un repte en majúscules. Aprofitant que aquest dissabte pinta gris, que tinc temps, que tinc ganes de nedar i que vull fer bategar el cor ràpid unes quantes hores, em posaré de nou a intentar-ho.
Nedaré tota l'estona a crol, per millorar la posició de les cames i no carregar tant l'esquena, duré un "current", nedador de neoprè, que augmenta la flotabilitat, ni pales, ni aletes.
És un repte personal, no una prova organitzada. Ho faré a la Corxera de Sant Feliu de Guíxols, on habitualment entreno, com un usuari més, dintre el normal funcionament  de les instal·lacions. Si cal hauré de compartir carril amb d'altres usuaris, tot i que el dissabte la piscina està bastant tranquil·la, exceptuant unes d'hores a mig matí.
Per no perdre el compte en els metres acumulats i demostrar el repte, ho gravaré amb el garmin 910.
Divideixo el repte en sis blocs, al final de cada bloc sortiré de la piscina per menjar, lavabo, etc.  Els blocs seran de, per aquest ordre, 6.000, 5.000, 4.000, 3.000, 2.000 i 1.100 metres, mentre faci un bloc, pararé a ingerir líquid, les vegades que cregui necessàries.
La distància de mitja marató, per mi no és nova, l'he nedat en piscina en quatre ocasions i en dues ocasions més fins i tot he superat la distància. Això no fa que li tingui molt de respecte a aquesta distància, físicament serà dur i mentalment esgotador, alhora aquest tipus de desafiaments de llarga distància, són els que més em motiven i em fan gaudir mentre els faig. Durant la prova sé del cert, que  passaré de tocar el cel amb la punta dels dits, a caure en el més profund dels inferns, un i un altre cop, en superar l'adversitat està el premi. 


Entrada relacionada:

Comentaris