Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/04/16 100 km de Calella

En poques ocasions he pensat tantes vegades en abandonar. Ha estat duríssim.
El primers quilòmetres em sento bé, a partir del 25, ja noto la falta entrenament i tot de dolors que no paren de dir-me a crits, que avui no és el meu dia i que al sofà de casa hi falta gent. Vaig corrent com bonament puc.
Al quilòmetre 35, tinc una gran sorpresa, han vingut uns amics a veure'm, la Meritxell i el company de fatigues Andreu. Fem uns 25 km junts, corrent l'anada i caminant la tornada que hi ha vent en contra i el desgast no em val la pena, parlem del nostre proper repte en comú, l'Ultra Trail Emmona, que és la prioritat de les properes set setmanes, tot i anar amb acompanyat,  no deixo de pensar en abandonar, penso que si més no haurà estat un entrenament de qualitat.
Fa calor i un vent que enganya, m'hidrato amb beguda isotònica cada 2,5 km i entremig paro a una font, no tinc problemes però arribo a fer una mica més de 40 km, sense parar per anar al lavabo, jo que sóc de pipi fàcil, senyal que estic suant molt.
Mentalment em sento fort, tot i això, l'idea de deixar-ho estar em ronda constantment. Si una cosa he aprés amb els anys dintre de la llarga distància, és que puc dubtar, rabiar, plorar, patir i tot el que calgui, sempre hi quan mentre això succeeixi no pari, així ho faig.
No som masses participants, en total 23,  quasi no comparteixo quilòmetres amb cap d'ells, per qüestió de ritmes, si podem intercanviar ànims i neguits, cada cop que ens creuem o que m'avancen, em sento en família, no són rivals, el meu contrincant sóc jo mateix, els corredors són companys de festa, d'una festa organitzada pels amics de la Penya Domingo Catalan.
Al quilòmetre 80, comença a marxar el dia, com que fa estona que només camino, és com si les cames s'haguessin ficat al seu lloc i els dolors estranys, ara no són més que cansament muscular i una butllofa entre els dits, camino amb ganes, vaig l'últim i em sento orgullós per no abandonar, com a bon guerrer he lluitat fins el final ii he vençut l'enemic, a mi mateix.
Acabo en 15 hores i 26 minuts, amb aquesta cursa, ja són 22 els reptes de 100 km o més.
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:

08/04/16 A 12 hores dels 100 km de Calella 

Comentaris

 1. ya te dije ayer que habia visto tu blog alguna vez!
  Lo de que ibas el ultimo, es relativo; si no llega a ser por los animos que me diste yo no hubiese acabado...
  Un placer compartir esta prueba contigo y seguro que nos vemos pronto.
  Saludos. (dorsal num 3)

  ResponElimina
 2. Un placer compartido, nos vemos corriendo. Salud y quilometros!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!