Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/04/16 A 12 hores dels 100 km de Calella

A menys de 12 hores d'intentar fer de nou els 100 km de Calella, l'incertesa la tinc a flor de pell.
En la foto que acompanya aquest escrit, hi ha les sessions i els quilòmetres que he acumulat en cada disciplina des de principis d'any, en la pàgina Km's acumulats hi ha tot el que fet des del 2010. Es pot observar com aquest any, he anat a córrer en 10 ocasions sumant poc més de 76 km  i em plantejo estar a la sortida d'una prova de 100 km. Caminar, he caminat 8 dies fent uns 194 km, que tampoc em salvaran del desastre.
El motiu d'haver entrenat poc, no és que tingui menys hores que altres anys, ni cap lesió, bàsicament és falta de ganes, sobretot és pel desgast de fer el #El2015NoPucParar, repte que consistia en fer 10 km a peu, cada dia del 365, va ser un repte que vaig aconseguir no sense lluitar molt i molt, em va dur grans alegries i al mateix temps grans desil·lusions, creia que trobaria la motivació en el fet de participar en curses de llarga distància durant aquest 2016, aquesta és la primera.  De moment aquesta motivació no arriba per córrer, segueixo nedant i pedalant, fent reptes i preparant-ne de nous, tot i que fer els 100 km de Calella m'il·lusiona, hi participo per sisena vegada perquè m'hi sento a casa, en família.
A les cames hi duc 21 reptes de 100 km o més a peu completats, sé l'exigent que és aquesta distància i que no és pot banalitzar.
Anar, hi aniré, que faré, no en tinc ni idea, tirar fins que el cos i el cap aguantin, no sé si serà mitja marató o una sencera o molt més o menys o potser passi el que jo no apostaria ni un duro, que faig els 100 km, en definitiva és igual, no tinc que demostrar res a ningú. Inclús he agafat el banyador, per si faig un pet com un gla molt d'hora i aprofito per fer un bany.
Per contra, fa tot just 14 dies, vaig fer 12 hores pedalant amb la bici de carretera i tot just fa una setmana, vaig nedar una mitja marató nedant a piscina. I en els dos reptes em vaig sentir fort, van anar molt i molt bé, el cos va respondre molt millor del que esperava, ara toca esperar per veure com respon als 100 km.
Aquest escrit no pretén ser cap excusa per sinó va bé, ho publico perquè en aquest bloc intento explicar les inquietuds, il·lusions i sensacions que m'aporta la llarga  distància, sense subterfugis, ni veritats a mitges.
Alea jacta est.

Entrades relacionades:

Comentaris