Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 19-20/12/15 24 hores d'atletisme

Cinquena participació en les  24 hores d'atletisme, que es realitzen a les pistes de Can Dragó i organitza corredors.cat. Les espero amb ganes i tan bon punt estigui recuperat de la contractura que arrossego a les costelles, les començaré a preparar amb il·lusió.
No hi vaig a buscar cap resultat en concret, si tinc l'objectiu d'assolir les tres xifres, fent 100 km, sobretot hi aniré amb moltes ganes de passar-m'ho bé, corrent en família.
A primera vista, un pot pensar que és de bojos fer voltes a una pista durant 24 hores seguides, que millor a la muntanya o en un trajecte més ampli, però córrer en pista tot són avantatges.
A cada volta, a poc més de 400 metres, puc beure, puc menjar, no em cal portar res a sobre. Hi ha un espai, per l'avituallament personal i les coses de cada participant, que em permet tenir a mà el que necessiti, agafar-ho i deixar-ho quan em vagi bé. Tinc el lavabo a cada volta.
A cada pas per la línia de sortida, puc saber la distància que porto recorreguda amb exactitud, mitjançant les pantalles que així ho indiquen. Cada tres hores canviaran el sentit de la marxa, així és fa més distret. Tot i que no la vull fer servir, hi ha una zona per descansar i dormir, sempre està bé tenir opcions.
El públic, tot i que normalment no n'hi ha massa, pot veure l'evolució de la cursa en tot moment i animar constantment, no només en un punt d'una muntanya perduda.
Abans o després uns m'avançaran i jo n'avançaré a d'altres, ens podem veure les cares i comentar la jugada, compartirem alegries i penes, em fa sentir més que una competició, és una gran festa de l'esport.
Els més competitius, poden controlar als rivals més propers i fer la seva estratègia.
Penso que tothom, hauria de provar de córrer en aquesta gran desconeguda, que per molts que és la pista, en aquesta prova ho posen fàcil, hi ha diferents distàncies: 5.000, 10.000, mitja marató, marató, d'eliminació, curses de 6, 12 i 24 hores individuals i hi ha l'opció de fer les 24 hores per equips des de 2 a 24 corredors, un  munt de modalitats perquè tothom pugui participar.
Tenim l'excel·lent organització de corredors.cat, que són un 11 sobre 10, ens mimaran i tindran cura de fins l'últim detall, perquè nosaltres només ens hagem de preocupar de fer els que ens agrada, córrer.
Més informació i inscripcions: corredors.cat
Cròniques anteriors participacions: 2010, 2011, 2012 i 2013


Entrades relacionades:
18/12/15 Objectius per les 24 hores d'atletisme 
19-20/12/15 24 hores d'atletisme. Crònica 

Comentaris