Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 10/10/15 Vallter 2.000 en bicicleta de carretera


Tinc moltes ganes de pedalar.
Fa quatre setmanes que vaig patir una caiguda en la btt, mentre feia la Via Augusta amb alforges i com a conseqüència tinc una contractura a les costelles.
No puc nedar, ni córrer, ni fer caiac, fins ara només he caminat. En l'última visita al traumatòleg, ja es veu la llum, sembla que de dos a tres setmanes més i  estaré recuperat del tot, de moment puc pedalar, millor amb la de carretera per evitar sotracs. Genial! He sortit de la consulta més content que si m'hagués tocat la loteria.
Com que l'espera per recuperar-me se m'està fent una muntanya, pujaré un bon port. Fa temps que vull anar a Vallter pedalant i no se m'acut millor moment que ara, serà un repte per a celebrar que la recuperació està propera.
La ruta escollida, serà una que em ve molt de gust fer. Olot - Capsacosta - Vallter - Santigosa - Olot, uns 113 km, amb 4.500 metres de desnivell acumulat.
No tinc cap altre pretensió que gaudir de pedalar, dels indrets on passi, sense massa pressa, aturant-me on i quan em vingui de gust.
Ja ho he escrit, però no puc deixar de pensar, en que tinc moltes ganes de pedalar. 


Entrada relacionada:
10/10/15 Vallter 2.000 en bicicleta de carretera

Comentaris