Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/03/15 Dies de 22 hores #El2015NoPucParar

Aquest 2015, els meus dies tenen com a molt 22 hores i alguns menys.
Aquesta és la hipoteca que conscient i gustosament, vaig acceptar al fer el repte #El2015NoPucParar. 
El temps que passo corrent  és entre 1:00' i 1:15', si li sumem anar al punt de sortida, ja són uns minuts més. Cal afegir-hi el temps de preparar els trastos abans de sortir, que si el gps, que si el cinturó amb l'hidratació i demés, al acabar toca fer el procés invers. Són unes dues hores aproximadament.
Si ho faig caminant, per raons de climatològica o per descansar la musculatura. Necessito entre 1:45' i 2:00', per aconseguir completar els 10 km. 
El cap de setmana, és molt senzill trobar l'estona. Els dies laborables, de dilluns a divendres, la cosa es complica un xic. 
La meva feina, no té un horari de 8 hores seguides, ja m'agradaria. Estic, una mitjana de 12 hores fora de casa per guanyar-me les garrofes, fent que pràcticament, les úniques opcions siguin fer-ho abans o després. 
Abans, vol dir que per marxar a les 8 del matí de casa, entre pitos i flautes, em tinc que llevar a les 05:30, per estar al carrer, com a tard a les 06:00 i a quarts de vuit ser a la dutxa i començar el dia, amb poques hores dormides, però amb una gran energia. 
Després, vol dir, que sóc a casa a partir de les 20:00 hores, amb la tranquil·litat de no tenir, habitualment, cap pressa, més que les ganes d'anar a sopar i dormir. 
Entre setmana, intento fer un mínim d'un parell de sessions de piscina, que per horaris de les instal·lacions i meu, cal fer al vespre. 
Apart hi ha els compromisos familiars i socials, amb les persones que m'estimo, que són una part molt més important que el repte en si mateix. Per tot plegat, queda menys temps per fer altres coses. Escriure el bloc, contestar correus i missatges. Cal prioritzar, planificar i saber dir no, la meva priorat esportiva, per sobre d'altres reptes i qüestions, és el #El2015NoPucParar.

Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar
Pots ajudar-me en aquest repte, amb la teva aportació solidaria, mitjançant  el meu gra de sorra, moltes gràcies!

Comentaris