Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 11/04/15 100 km ruta de Calella

La mecànica de la cursa és senzilla a més no poder, fer 20 voltes, en un circuit d'anada de 2,5 km i tornada pel mateix lloc, amb avituallaments a cada extrem, en un terreny completament pla. Fins a completar els 100 km, en un temps màxim de 24 hores.
Al principi de córrer, ara fa uns 8 anys, tenia vista aquesta cursa, pensava que mai la podria fer, creia que els que la feien eren superhomes i superdones, que era un esforç físic i sobretot mental que només estava a l'abast de molt pocs.
Al anar-hi vaig descobrir que si que hi havia persones fora de serie, la majoria de les quals no corrien, tampoc paraven, estaven a l'organització, als avituallaments, animant, solventant incidències, encoratjant-nos, transmeten passió per l'atletisme de llarga distància.
Sense espectaculars operacions de marketing, sense bosses del corredor que justifiquin un elevat preu d'inscripció,  sense les coses supèrflues a córrer, amb autenticitat.
Aquesta serà la meva cinquena participació, amb 19 reptes de 100 km a les cames. Per segon cop he estat el més ràpid en apuntar-me i correré amb el dorsal número 1, tot i que sigui un dels darrers en acabar.
He aprés que la gent del més normal, com tu, com jo, com tothom, pot fer les coses més extraordinàries. Som persones a qui els agrada superar-se, no deixem de córrer contra el cronometre, contra el que controla el temps en que fem realitat els somnis.
Més informació a: Penya 100 km Domingo Catalan


Entrada relacionada:
11/04/15 100 km ruta de Calella

Comentaris

  1. Quim m'estic divorciant i deixo els reptes fins al novembre. Ara toca ajudar als nens pq ho pateixin lo menys possible. el novembre toca tornar amb els 100kms de caldes. Com que tinc els nens dissabte la idea és venir-vos a animar.

    ResponElimina
  2. Quim m'estic divorciant i deixo els reptes fins al novembre. Ara toca ajudar als nens pq ho pateixin lo menys possible. el novembre toca tornar amb els 100kms de caldes. Com que tinc els nens dissabte la idea és venir-vos a animar.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!