Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 05/04/15 L'Entrebancada

Sempre m'havia fet gràcia fer una cursa d'obstacles i perquè estaven lluny o per agenda, fins al moment no n'he fet cap.
Al assabentar-me que a prop de casa, a Palafrugell, en feien una, vaig fer-hi un cop d'ull. Alhora em vaig apuntar al sorteig d'una inscripció via facebook, on l'atzar va jugar al meu favor, fent que em toques.
Tinc moltes ganes de fer-la, de divertir-me durant els 6 km amb els obstacles que ens hauran preparat pel dia 5 d'abril. Una cosa que m'encanta d'aquesta prova, és que els quinze obstacles, no diuen del tot de que es tracta, al seu web hi ha una llista amb els noms i la resta ho deixen a l'imaginació de cadascú. A més, puc  anar-hi ben tranquil, si algun no el supero, puc agafar la via alternativa, tot i que penalitza en el temps total.
Serà tota una aventura, plena de diversió.
Més informació a Club Atlètic Palafrugell


Entrada relacionada:
05/04/15 L'Entrebancada, cursa d'obstacles

Comentaris