Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/02/15 El repte de la meva mare #El2015NoPucParar

La meva mare té un repte i jo un motiu més, per estar orgullós d'ella.
Quan vaig començar el repte de fer 10 km a peu, al dia, durant els 365 dies del 2015, #El2015NoPucParar, va sorgir la seva intenció de fer un dia els 10 km amb mi. Així ho vam fer el passat 18 de gener. Va ser la distància més llarga que havia caminant mai.
Durant aquesta caminada, em va fer una proposta, de les que et deixen sense paraules i et fan saltar el cor ben amunt. Va proposar de fer un cop al mes, els 10 km amb mi. En total 12 vegades durant el repte.
Avui, diumenge, acabem de fer el segon dia, el que pertany al mes de febrer i hem aprofitat per fer plans, sobre el recorregut del mes març.
És la confirmació que marcar-se reptes, no entén d'edats, ni de distàncies, només de ganes i de motivacions personals. Ja diuen que els testos s'assemblen a les olles, o en castellà, "de casta le viene al galgo". Moltes gràcies mama!!!

Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar

Entrada relacionada:
26/12/15 El repte de la meva mare, dins el #El2015NoPucParar

Comentaris