Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 21/02/15 10 hores nedant a piscina de 25 metres

10 hores nedant en una piscina de 25 metres, sumant el màxim de metres possibles.
Nedaré tota l'estona crol, no descarto un xic d'esquena per descarregar una mica. El que si duré, si les cames així ho reclamen, serà el pull bouy, que aporta flotabilitat, tot i que penalitza el ritme i la part superior del cos, doncs tot l'esforç l'han de fer els braços.
El repte, es desenvoluparà dintre de l'horari i el normal funcionament de les instal·lacions de la piscina, La Corxera. Si cal hauré de compartir carril amb d'altres usuaris, tot i que al ser un dissabte, sol estar bastant tranquil. La intenció és nedar de les 9 del matí fins les 19 hores de la tarda.
Per controlar i demostrar la distància, faré servir el garmin 910.
Faré totes les pauses que cregui convenient per menjar, beure i demés.  Les parades seran el màxim de curtes, per no perdre temps i nedar tot el que pugui. Com a pauta general, parada a beure cada 1.000 metres, des de dins l'aigua, sortir a menjar cada 2.000 i cada 4.000 anar fins el vestuari.
No tinc cap pretensió concreta, en quan a distància és refereix, més que nedar i nedar, tot i que espero passar els 20.000 metres.
Em trobo en un punt de forma, que no sé si em beneficiarà o perjudicarà, en quan a metres. Doncs em sento fort, físicament bé, estic entrenant a ritmes més lents que l'any passat, pel cansament acumulat de córrer cada dia 10 km, dins el repte #El2015NoPucParar. El que és segur, és que aprendré i em servirà pels dos propers reptes de piscina, que vull fer aquest 2015.


Entrada relacionada:
21/02/15 10 hores nedant a piscina de 25 metres. Crònica

Comentaris