Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/02/15 10 hores nedant a piscina de 25 metres. Crònica

Hi ha reptes que sorprenen i aquest ho ha fet molt gratament, anant tot rodat.
Començo amb moltes ganes i ple d'energia, també amb dubtes i temors. Els primers 4.000 passen volant. 

Durant poc més d'una hora comparteixo carril amb dos triatletes francesos, sense anar a peus en cap moment.
Els primers 10.000 metres, la part fàcil de repte, els faig en poc més de 4 hores. A partir d'aquí, com era previsible, el meu ritme afluixa.
Mentalment em trobo molt còmode durant tot el repte. Físicament a partir de les 6 hores. tinc un xic de molèsties a l'espatlla, sobretot la dreta, res que m'amoïni, doncs no deixa de ser normal.
Als 16.350 metres, ve l'amic Sergi a nedar amb mi, fins al final, des del carril del costat. A estones intento seguir-li el ritme, no puc. Matemàticament tinc els 20.000 fets i em marco una nova fita, arribar i superar els 22.000 metres, amb 22.050 estaria més que content.
Duc 20.000 metres i queden 55 minuts, controlo el temps cada poca estona. En uns 24' faig els primers 1.000, tinc marge, no puc badar. A falta de 6 minuts per acabar el repte tinc fets els 22.000, genial! Em relaxo, per dedicar-me a gaudir els últims metres, no els conto, és igual, al rellotge només hi veig el temps que hi duc. Quan hi diu 09:59, faig els últims 25 metres, arribo i encara queden uns segons, és igual, no hagués tingut temps d'acabar una piscina més.
Surten 22.250 metres, ni en la meva millor previsió. Gaudits i viscuts amb intensitat, fent bategar el cor ràpid. Moltes gràcies a tots, pels ànims a través de les xarxes socials, amb al vostre suport, el cor encara ha bategat més de pressa.
Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris