Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/04/13 Més de 5.000 visites durant el mes de Març

Més de cinc mil pàgines vistes d'aquest bloc durant el mes de Març, ostres!
Fins no fa molt, una mica més d'un any, era estrany superar les 100 visites al dia, ara és al revés, és poc habitual no arribar-hi, inclús hi ha dies que fins i tot es superen de llarg les 200. És extraordinari veure com el marcador de visites, va pujant, com els seguidors del facebook, twitter i google+, no sols van en augment, sinó que cada dia hi ha més interactuació.
La veritat és que el número impressiona i al mateix temps fa sentir el pes de la responsabilitat a les espatlles, responsabilitat per no faltar a la veritat, a la meva veritat, a la que expressa la meva particular visió de tot plegat, la veritat d'explicar emocions i sensacions tal com les gaudeixo i les pateixo, les coses bones i les dolentes, sabent que la meva veritat no és ni més ni menys certa que la veritat de qualsevol altre.
Escriure el que vaig fent, els projectes i les inquietuds és una bona manera de reflexionar-hi i guardar els records, compartir-ho és molt gratificant. Fa molta il·lusió anar veient el vostre recolzament, dia a dia, en forma de visita. Gràcies, moltes gràcies!!!

Comentaris

  1. Gran feina Quim, a tots els nivells!!

    felicitats!

    gonzalo

    ResponElimina
  2. Ostres Quim!!Això és espectacular!!! Moltes felicitats t'ho mareixes!! ;)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies amics, això és un alicient per seguir millorant dia a dia i anar endavant, sempre endavant!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!