Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/04/13 Gran Nedada BDN

La gran nedada, ha estat organitzada per dos amics, els fundadors de Natació-Bdn, com diuen ells mateixos: En Ferran i Jo (en Xavier) varem començar a sortir al mar junts i varem informar a més nedadors, per si volien acompanyar-nos... i fins ara. D'aquesta manera han aconseguit crear un punt de reunió, per cada dissabte, per nedar al mar.
En aquesta ocasió es tractava de nedar 14.000 metres, sortida des del Club Bétulo, anada fins el pont del petroli, per girar cua i anar a El Masnou, per retornar al punt de sortida.
He anat amb la bicicleta de carretera carregada al cotxe de l'amic Sergi, per retornar cap a casa pedalant un cop acabi, no tinc intenció de fer els 14.000, com a molt 10.000 metres i ja veurem un cop sigui pel mig.
Arribem puntuals,  com que som una colla d'amics, ara xerrem amb l'un, ara explica una cosa l'altre, tot mentre ens anem posant el neoprè, comencem un cop som a l'aigua, no tenim pressa, el que tenim són moltes ganes de divertir-nos.
Tenim la sort de comptar amb 3 caiacs a l'aigua que ens ajuden i ens fan d'avituallament mòbil, un d'ells en Xavi, ha escrit la crònica al seu bloc.
Dia de ple sol, mar calmada i l'aigua està al voltant dels 13ºC, està freda, vaig nedant, m'enganxo a un grup, els puc seguir el ritme, amb les boies són fàcils de veure, Un cop faig els 3.000, sóc al punt d'origen, cada metre que faci endavant, hauré de tornar-lo a fer cap enrere. 
Decideixo girar cua a la que arribi als 5.000 justos, per així fer-ne uns 7.000 metres, estic prou bé per aconseguir els 10.000, inclús crec que podria haver intentat els 14.000. No intento perquè sóc conscient que la fredor, fa que el desgast físic sigui exponencial conforme avancen els metres i que poso en perill, tot l'entrenament llarg d'aquest cap de setmana, que em té portar a bon port pel repte que tinc al maig.
Surto de l'aigua prou sencer, he sabut parar a temps, comparteixo impressions amb els nedadors que com jo, han decidit fer menys metres, canvi de roba, menjo i a pedalar.
El meu agraïment a en Ferran i en Xavier per muntar trobades com aquesta, als caiaquistes que ens han fet suport, a la Mónica Campaña que sempre ens dóna un cop de mà. El meu reconeixament a tots els nedadors que van nedar en un mar fred i la meva admiració a tots els que van completar el gran repte de nedar 14.000 metres a 13ºC.

Entrada relacionada: 

Comentaris