Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/04/13 Badalona - Sant Feliu de Guíxols pedalant

Fer una sortida en línia, no és habitual, aprofitant que he anat a Badalona a nedar i gràcies a la complicitat d'en Sergi, torno cap a casa pedalant. El camí més directe són uns 90 km, decideixo allargar-lo tant com pugui, amb la limitació d'arribar a casa amb llum de dia. M'encanta fer tirades llargues amb la bicicleta de carretera.
El primer tram és per la N-II, hi ha un munt de cotxes, quan trobo una mica de voral, em sento salvat, fins a l'entrada de Calella, pedalo al costat del mar, m'agrada sentir la dolça olor de sal que em té captivat. El dia és de ple sol, és tot un plaer pedalar.
Un cop arribo a Tordera, deixo la carretera nacional, per agafar direcció a Hostalric, l'asfalt està acabat de posat, tinc la sensació que l'estreno. 
El paisatge canvia, el mar ha deixat pas a camps pintats de verd i groc, l'olor de sal s'ha transformat en olor de flors de primavera i a camps amb la terra moguda.
Segueixo lliscant al costat de la ratlla blanca, em planto a Cassà de la Selva, penso en fer una mica més de volta, però vull mantenir el marge de 30' respecta a l'hora que es fa fosc, que sempre intento guardar per si hi ha qualsevol problema.
Enfilo direcció Romanyà de la Selva per desviar-me abans, la pujada es fa dura, les cames comencen a pesar, sóc dalt, ja està, baixada i a planejar fins a casa, el mateix mar que he deixat a Badalona, em dóna la benvinguda a Sant Feliu de Guíxols.
Al final han sortit 133 km i unes quantes hores de diversió a ritme de pedal.

Entrada relacionada: 

Comentaris