Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/04/13 Donant sang

Agafo aire i suaument entre l'agulla dins meu, és quan arriba el moment de la veritat, només cal obrir i tancar la mà, per ajudar a fluir la sang cap enfora i en un no res ja està.
És molt poc temps, cada vegada em passa més ràpid, és una estona en que a la ment hi venen pensaments agradables, no de l'acte que estic realitzant, sinó d'idees que em passen pel cap, de riures viscuts i somnis per gaudir despert.
Donar sang  és un trajecte de llarg recorregut, des de la meva fòbia a l'agulla de fa anys, a convertir la punxada en una petita cosa dintre el que és la donació, de sentir suor freda a estar còmodament estirant mentre surt el líquid vermell.
No es pot fabricar i l'única manera d'obtenir sang és la donació altruista, per això cal convertir l'acte de donar sang, en una rutina personal cada cert temps.
Tinc un plus de responsabilitat, tinc sang del grup O Rh negatiu, és el tipus  més universal, la pot rebre tothom i per contra només podem rebre del nostre mateix tipus, això fa que cada dos per tres, com actualment, hi hagi campanyes per aconseguir donacions d'aquest tipus de sang que escasseja.
Donar sang és un petit gest que costa molt poc i omple molt.

Comentaris