Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/04/13 SailFish Swimnights Time Trial

Arribo pedalant i tard, sóc un trasto, tinc menys de 10 minuts per que arribi el meu torn dintre l'ordre de sortida, canvi de roba, avituallament i m'enfundo el neoprè d'una estrebada, gràcies a l'ajuda d'en Sergi, corro amb el neoprè a mig posar, xancles i empenyent la bici (per veure'm), fins a recollir el gorro, el xip i deixar la dues rodes, gràcies a la complicitat de l'organització, corro cap a la sortida, pel camí trobo al Popy que em corda el neoprè, camino ràpid fins al punt de sortida i... en 10 segons surt el nedador número 7, sóc el número 8, ufff! pels pèls, he arribat just, però a temps.
Inici des de l'aigua, estic super accelerat, intento relaxar-me en el minut que tinc abans de començar, no ho aconsegueixo, em donen la sortida, surto massa ràpid, descoordinat, m'entra flato i empassant aigua degut al vent que aixeca l'aigua, són 400 metres angoixants  Concentració en la tècnica i en un no res, em trobo còmode dins l'aigua, han dit que està a 18ºC, potser és el sol,  sembla fins i tot més calenta.
La prova és de 3.000 metres, són dues voltes en un circuit d'anada i tornada, les boies que delimiten els dos sentits, es veuen bé i encara es veu millor la corda que les uneix, que fa que no calgui ni aixecar el cap per orientar-se, a la que faig el primer gir als 750 metres, com canvia la cosa, ara el vent el tinc a l'esquena i no molesta, al contrari ajuda a anar més ràpid. 
Gir de nou i a fer la segona volta, aquí ja som més gent a l'aigua,  amb l'excepció d'algun que m'avança, la tranquil·litat és absoluta, encaro la línia d'arribada i ja està, els primers 400 metres se m'han fet eterns i la resta han passat volant. No em desagrada gens nedar en aigua dolça, tot i que trobo a faltar la sal.
Al final he fet 59'45", si hagués fet més temps o menys estaria igual de content, content per compartir una tarda amb els amics, content per intentar superar-me i content per gaudir de l'aigua.

Entrades relacionades:

Comentaris