Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/04/13 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels pedalant

Aprofito l'ocasió de nedar a primera hora de tarda a Castelldefels per  anar-hi pedalant.  Amb l'imprescindible complicitat de Sergi Manero, que em porta els estris  i em tornarà a casa.
El primer tram és el més bonic, veure la sortida del sol mentre faig camí cap a Tossa de Mar, el dia s'aixeca destapat, però una mica fred.
A la que passo Blanes, comença la bona carretera, la N-II, on esperava poder rodar ràpid, el vent no m'ho deixa fer.
Vaig rodant per la nacional, fins que arriba la part del trajecte que més espero, travessar Barcelona pedalant, primer cal passar per  Sant Adrià, on faig una mica més de volta, per gaudir del Parc Fluvial del Besòs, un veritable oasi enmig de tant de ciment i asfalt.
Arriba l'hora de la veritat, agafo carril bici i com si fos l'amo, circulant molt còmode,  a la que estic a La Diagonal la cosa canvia, el carril bici fa moltes esses  és el migdia, hi ha un munt de gent, el temps se'm va escapant per moments, decideixo fer drecera per Sants i agafar més directament la carretera de Collblanc, trobo una fira amb parades al mig del carrer i encara molta mes gent que a Diagonal, més que pedalar, faig el patinet amb la bici, empenyent amb un peu i parant a cada moment.
Ha costat, finalment ja estic a L'Hospitalet, inicio una particular contra rellotge, no paro ni a omplir el bidons buits, pedalo tant ràpid com puc, els semàfors no m'ajuden, el vent de cara tampoc, no conec el recorregut, però no te pèrdua.
Castelldefels! ja hi sóc, em passo de llarg la sortida del Canal Olímpic, acabo corrent amb la bici a coll per un camp, finalment arribo, just, massa just, en menys de 10 minuts tinc que ser a l'aigua.

Entrada relacionada: 

Comentaris