Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/10/10 Mig IronMan casolà, ruta del carrilet

Feia dies que em voltava pel cap, tenia ganes de fer un triatló distància mig IronMan, 1'9 km de nedar, 90 km de bici i 21,1 km de córrer, de manera casolana Tinc diferents circuits pensats, com que ha plogut de bon matí, he optat per fer el que passa pel carrilet, via verda entre Sant Feliu de Guíxols i Girona, amb la btt, la possibilitat de trobar la carretera molla, no em feia gràcia. Primer a la piscina, 1.900 metres, aquests si que surten clavats, anada a casa, canvi de roba, passada per la cuina i al garatge, agafo la btt i cap a Girona, anada i tornada, fent una mica més de volta perquè sinó faltarien uns 7 km, per completar-ho, m'encanten els colors del bosc a la tardor, el mosaic de fulles al terra, el soroll al passar-hi pel damunt, l'olor a pluja, han sortit 90,210 km, nova transició a casa i cap a córrer, que només queda fer una mitja marató, ja es fa fosc, com m'agrada córrer amb el frontal, cap a Platja d'Aro, al camí de ronda, tinc una imatge de postal, poca llum, les onades trencant, un mar d'escuma, els núvols il.luminats per la lluna, dibuixen formes capritxoses a l'horitzó, que xulo, torno a passar per la via verda, al km 12, un gos se'm posa a córrer al meu costat, durant uns 10 minuts, bona companyia. Han sortit uns 21,500 km. Ha sigut divertit, ja tinc ganes de fer-ne un altre, de casolà, abans d'acabar l'any.

Comentaris