Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/10/10 Travessia Cap Norfeu. La crònica.

Esperava que anés bé, però ha anat molt millor, de fàbula. No perquè l'hagi acabada, que també, sinó per tot el que he viscut.
Arribada a recollir el casquet, només sortir del cotxe, es veia ambient de festa, un munt de gent que anava venint, nedadors, acompanyants, organització i voluntaris.
Embarquem al vaixell, cap a la sortida, que xulo, vaig amb en Mark, un gran nedador, amb el que tinc la sort de compartir entrenos al Club Aquàtic Xaloc, poder parlar, dels dubtes, fa que ajudi a esvair les pors, fem el recorregut que després farem nedant, a la platja, ja està tot a punt, els caiaquistes, amics de viatge, sense els quals, no seria possible.

A l'aigua, està fresqueta, el sol està mandrós, no ens vol venir a veure, el mar es una bassa d'oli, sense vent. Fins i tot la tramuntana juga al nostre favor.
Anem nedant, sense agobiament, ni empentes, no es una competició, quin munt de peixos, m'encanta, em sento part del mar, trobo embarcions de seguiment, d'avituallament i caiacs, amb qui em paro a parlar uns moments, no hi ha pressa, estic entre amics, en plena celebració al mig del mar, frueixo el paisatge, el sol, es decideix a sortir, fa que les vistes siguin impressionats.
Veig l'arc d'arribada a uns 1.000 metres, en aquest moment, cada braçada, te regust d'alegria, em ve un caiac, que m'acompanya a la meta, m'emociono.
Sortida de l'aigua i a celebrar-ho, un caldet calent, com entra, he estat 2 hores i 15 minuts, amb el cos a poc més de 17 graus. Moment de compartir experiènces, amb un munt d'amics i de companys, que ens apassiona nedar i fer-ho en aquest entorn, es un privilegi.
Com a guinda del pastis, que millor que un dinar, lo de la vida es comparteix al voltant d'una taula.
Aprofito aquest espai, per donar les gràcies, a Neda el Món, no només per la bona organització de la travessia, que segur no ha estat feina fàcil, sinó també per la tasca d'ajudar a descobrir la natació en aigües obertes, d'una manera tranquila; als caiaquistes, per donar-nos suport i seguretat; als voluntaris, per fer-nos sentir els protagonistes; als nedadors per fer que hagi estat una verdadera festa, moltes gràcies a tots, fins la propera, nedaddictes!
Primeres fotos, gràcies als amics d'Esport Empordà.

Entrades relacionades:
17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet
17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet. Més vídeos
20/10/10 Travessia Cap Norfeu, per anar fent boca
23/10/10 Travessia Cap Norfeu. Pròleg

Comentaris