Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/10/10 Torno a la circulació.

Primer entrenament desde la caiguda, ben acompanyat amb l'Anna i el Sergi, han estat uns 117 km, fets amb la btt pel carril bici, a ritme, sense dificultat tècnica. El dit gros encara fa mal, per sort amb la bici, no me n'ha fet més del que ve siguen normal, només en algun sotrac, encara queda una setmana per tornar a entrenar amb normalitat.
Dia gris, d'inici, amb pluja per la meitat del recorregut i sol a estones, meteorològicament complet.
No hi ha res com anar amb amics, per adonar-te de les coses, tot lo deixat anar que vaig amb la btt, em falta a la de carretera, deu ser perquè el meu primer contacte amb l'esport va ser la btt, hi he fet un munt d'hores i de quilòmetres, per la muntanya que em te el cor robat, perquè la carretera com a medi no em resulta còmode... no pot ser, no vull que sigui, a partir de ja, s'hi ha de posar remei.

Comentaris