Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/10/10 Travessia Cap Norfeu, per anar fent bocaGràcies a la Mónica Campaña i al Jorge Pérez, que han realitzat vídeo, fotos, edició i muntatge d'aquest vídeo, tenim un record, que fa posar la pell de gallina.
Vaig tenir el privilegi de ser uns dels 28 que la van fer el 2009. Era el primer contacte amb la gent de Neda El Món, gràcies als amics d'Esport Empordà, tot i que no ho vaig aconseguir, falta de preparació, banc de meduses, poca tècnica de nedar al mar, tramuntana al tram final, em va quedar un bon regust de boca, el fet de fer amics, amb qui compartir passió pel mar, per la natura, pels reptes, per superar-nos dia a dia.
Al sortir de l'aigua, em sentia perdedor, vaig haver d'abandonar, al cap de pocs minuts, em vaig adonar que no, que havia guanyat, vaig conèixer un projecte, neda el mon, un munt de nedadors, que em van donar un munt de bons consells, vaig guanyar experiència, vivències i amics.
Aquestes travesses, són la meva motivació per entrenar, setmana rera setmana a la piscina, aquest any porto nedats uns 300 km, no vaig sobrat, em falta molt per aprendre, molta tècnica a fer, però això no m'impedeix de gaudir al màxim de l'entorn, la gent i el repte de nedar en si.


Comentaris

  1. Molt xulo el montatge. A veure si aquest any en faig alguna de travessa.

    ResponElimina
  2. T'has d'animar Tati, a mi m'encanten les que fan els amics de neda el món, són no competitives i això fa que gaudim del mar al màxim.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!