Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/10/10 Travessia Cap Norfeu. Imatges i més

No hi ha millor evocador de records que les imatges, podeu trobar un munt d'enllaços amb fotos a la pàgina de Neda el Món, a més em tingut la fortuna, degut a la bona feina de la gent Neda el Món, de sortir un minutet al telenoticies comarques d'aquest dilluns dia 25.
A partir del minut 11:40, podeu trobar el reportatge, inclús, tinc els meus 2 segons de gloria, cap al 12:28.
Potser perquè sóc amant de causes difícils, potser perquè estic compromès en intentar fer sentir la veu dels qui tenen molt a dir, però els costa de fer-se escoltar, us recomano, que mireu a partir del minut 10:33, hi trobareu, uns companys esportistes, als quals si que val la pena d'admirar, son d'aquells que no esperen guanyar, d'aquells entrenen sense descans, d'aquells que són invisibles, perquè els amaguen o no els volem mirar, però persones com ells, són els que donen sentit a la paraula esportivitat, que masses vegades canviem per competitivitat, espectacle, fama o per victòria.
No hi ha millor definició del que es participar en una competició com la seva declaració d'intencions: Vull guanyar, però si no guanyo deixeu-me ser valent en l'intent.
Com deia el mestre, John Lennon a la seva cançó Imagine: Diràs que sóc un somiador, però no sóc l’únic; i espero que algun dia t’uniràs a nosaltres, i aleshores, només hi haurà un sol món. Gràcies pel vostre exemple.
També podeu veure el vídeo en aquest enllaç
Actualització  17/02/20
Malauradament les fotos ja no es troben a la pàgina on estaven allotjades.

Entrades relacionades:
17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet
17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet. Més vídeos
20/10/10 Travessia Cap Norfeu, per anar fent boca
23/10/10 Travessia Cap Norfeu. Pròleg
24/10/10 Travessia Cap Norfeu. La crònica

Comentaris