Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/06/24 Segon semestre del primer curs d'anglès (A1)

 

Fer el curs a Escola Oficial d'Idiomes mitjançant l'Institut Obert de Catalunya, és molt còmode i pràctic.

Com a novetat versus el primer, hi ha hagut classes de conversa, tot i que de caràcter voluntari, que han estat divertides i instructives, si hi he de trobar algun però, seria que les he trobat curtes. Només nou classes de trenta minuts. També he tingut el primer examen oral. Ostres! Com imposa l'anglès quan l'has de parlar i t'avaluen.

Afortunadament, m'ha ajudat molt tot el treball extra, que he fet a més del mateix curs: mirar sèries, llegir llibres, Duolingo i classes de conversa. Pel que fa a la nota ho he notat. Tot i que l'examen final, he fet gairebé la mateixa nota, només 0,04 més sobre 100, en la nota global del curs sí que he millorat un 7,5% respecte al semestre anterior, en els treballs i l'avaluació continua.

La nota no és el més important, no deixa de ser un reflex de què un ha après. El mínim per aprovar és un 6,5. Actualment vaig molt per sobre. Tinc clar que estic fent la base i que aquesta ha de ser tan sòlida com sigui possible. Pensant a llarg termini, prefereixo repetir curs que no pas passar amb una nota massa justa, que voldria dir que no ho he acabat d'assimilar correctament els coneixements.

He notat una dificultat major en la part escoltada, he hagut d'afinar més l'orella per entendre alguns àudios. Sense deixar de banda que la gramàtica i el vocabulari s'ha anat ampliant. El llegir i l'escriure, en ser una part més reposada, la percebo com a més senzilla.

Avui mateix, he formalitzat la matrícula per al semestre vinent. Ara ja fa un any que aprenc anglès, ho veig més difícil del que em pensava, per sort la motivació per a fer-ho no decau. Durant aquests mesos entre semestres, continuo amb la meva rutina d'anglès diari.

 

Podeu trobar els escrits sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre 

Comentaris