Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/03/24 Recurs per aprendre anglès: mirar Friends

Caràtules de DVD de la sèrie Friends
La part que m'és més difícil d'aprendre anglès i que amb diferència em costa més, és l'anomenada "listening". Escoltar i entendre el que diuen. Tot i que escoltar, escolto, però no entenc un borrall. I per superar tot entrebanc cal posar-hi un pla d'acció i perseverança. Una de les accions possibles és veure televisió en anglès. L'opció escollida ha estat una sèrie, Friends.

Els episodis són curts, d'uns vint minuts. Primer els miro en castellà, per tot seguit fer-ho en anglès i amb subtítols amb anglès. Vaig marcar-me l'objectiu de fer-ho mínim cinc vegades per setmana. Per assolir-ho, vaig decidir una franja horària, de 8 a 9 del vespre. Per aconseguir les cinc vegades a la setmana, faig un seguiment amb un full de càlcul. Perquè tot el que es pot quantificar és susceptible de poder-se millorar. Sé del cert que les coses que es fan més o menys, tenen la deriva natural d'anar a menys.

Des de fa uns mesos ho estic fent. Avui dia estic a la cinquena temporada de la sèrie, en té deu i al capítol 90, dels 236 totals. Els resultats ja es fan notar. He adquirit més vocabulari, milloro l'estructuració de frases i molt de mica en mica, vaig agafant oïda, tot i que és camí molt llarg i cal no deixar-se guanyar per la desmotivació. Amb aquesta activitat, juntament amb d'altres, intento fer una petita immersió diària en l'anglès.

Comentaris