Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/05/24 Recurs per aprendre anglès: curs de conversa

Mai hauria pensat que fos tan divertit aprendre anglès, com ho és a les classes de conversa. El curs és organitzat per l'Escola d'Idiomes de Sant Feliu de Guíxols. Va començar l'1 de febrer i dura fins al 20 de juny. La càrrega lectiva és de 20 classes, d'1 h 30' setmanals. Un total de 30 hores de formació en parlar i escoltar anglès.

Les classes són molt amenes i en grups reduïts, cosa que fa que l'aprenentatge sigui divertit. Amb rigorositat i alegria, de mica en mica, l'anglès es va fent un lloc. La dinamització de la classe parteix d'una presentació de continguts audiovisual, normalment temàtica, en què tots, poc o molt anem intervenint i de vegades, entre els uns i els altres conduïm la xerrada cap a un altre banda.

La part que fa més senzill parlar és el bon saber fer de la professora, no corregeix cada paraula que diem malament, si no seria una llauna i molt poc dinàmic. Si ho fa en global i en els petits mals vicis de cadascú. Un avantatge molt gran és que no com que no hi ha examen, ni cap mena de prova, l'únic que pot succeir és que un guanyi. En aquest cas guanyo perdre la vergonya a parlar i, per mi la part encara més difícil, fer oïda.

No tot són flors i violes. Hi ha dies en què se'm fa tot cap amunt. Dies de no entendre la meitat del que es diu, i no puc dir gairebé res, perquè en el meu limitat vocabulari, fa que en la memòria fugissera, no trobi les paraules per a poder-me expressar. Mentiria si digués que no he pensat a deixar-ho, per sort en poques ocasions. Quan penso a plegar, recordo el compromís que amb mi, vaig adquirir en el moment que vaig decidir apuntar-m'hi, i es pot fallar a tothom, menys a un mateix.

Espero que els semestres vinents hi continuï havent curs de conversa. Perquè veig que és el complement ideal, en el camí d'aprendre anglès.

 

Podeu trobar els escrits sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre

Comentaris