Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte per aquest estiu 2024: llegir 14 llibres en anglès


Sempre m'ha agradat desafiar-me a mi mateix, en forma de repte, aquesta vegada serà per a continuar aprenent anglès durant l'estiu.

Enguany l'estació comença el 20 de juny i acaba el 22 de setembre. Durarà noranta-quatre dies, una mica més de tretze setmanes, que arrodonint són 14. El repte és molt senzill d'explicar. Llegir un llibre en anglès per setmana d'estiu. No vol dir que en llegeixi un cada set dies, sinó que en tot l'estiu en llegiré 14.

Seran llibres adaptats al meu nivell actual, fa poc que acabo de finalitzar l'A1. Tot i que durant el mes de juliol faré un curs intensiu de 60 hores, del nivell A2. Una vegada el tingui fet, pujaré el llistó de dificultat de llibres.

Els llibres els aniré agafant en préstec de la biblioteca. Tenim com a preferents els que tenen CD, perquè trobo genial, poder llegir un capítol, per tot seguit escoltar-lo tot tenint el llibre per seguir el que diuen. Posa so a les paraules noves que he hagut de buscar en el diccionari i sobretot ajuden a familiaritzar l'oïda. En la imatge que acompanya aquest escrit, hi ha amb els què començaré.

En el fons un repte no deixar de ser un recordatori, del nostre jo passat al nostre jo futur, del que un té intenció de fer, posant-li forma, data i sentit.

 

Entrada relacionada:
05/09/24 Llegits 14 llibres en anglès durant l'estiu 2024

 

Podeu trobar els escrits sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre

Comentaris