Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/06/24 Competic 3. Multimèdia

Part del projecte de fi de curs del Competic 3, multimèdia.

De les diferents competències que es poden cursar per obtenir el Competic 3; la C5: Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (Multimèdia), pensava que era la menys interessant, però estava ben equivocat. Vàrem treballar amb diferents programes gratuïts, que tot i que de segur els de pagament poden fer més coses, amb aquests ja hi ha un munt de possibilitats:

Audacity: serveix per editar i gravar àudios, per afegir afectes de so i barrejar diferents pistes, tot d'una manera simple i molt efectiva.

Gimp: permet retocar, compondre i editar imatges. És un Photoshop sense tantes funcions, però amb un munt d'opcions, que per a un ús particular, trobo que està molt bé.

Inkscape: s'utilitza per a creació de gràfics vectorials. Que vindrien a ser dibuixos fets a partir de línies, que no perden definició per molt grans que el fem, per exemple el logo d'aquest bloc ho és.

Openshot: és un editor de vídeo, que permet treballar amb imatges en moviment, estàtiques, pistes d'àudio i un munt d'efectes.

Si fem cas només a la nota final obtinguda, va tenir el tercer millor resultat de les cinc competències del Competic 3. Tot i que del primer al cinquè resultat, sobre 10, només hi ha una diferència 0,86 punts.

En conclusió. Una competència molt completa quant a diversitat, que dona una visió global per a tractament d'imatge, vídeo i so.

Podeu trobar els escrits sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre

Comentaris